Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів неймовірно зворушливими знімками в Instagram. Знаменитість виставила кадр, на якому щасливий тато Каньє Уест ніжно цілує молодшу дочку Чикаго. Варто нагадати, що подружжя виховує трьох дітей: 5-річну Норт, 2-річного Сейнта і маленьку Чикаго.

За 13 годин милий кадр зібрав понад 2,1 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати дівчинку. Деякі також зазначили, що молодшенька Чі схожа на маму Кім більше за інших. Були і ті, хто порівняв доньку із сином Сейнтом і виніс вердикт, що вони схожі між собою, наче близнюки.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.