Пробачити зраду складно, особливо якщо ваше життя знаходиться під постійним прицілом преси. Ці великі жінки змогли зберегти сім'ю, пробачивши зраду чоловікові. Про це передає Clutch.

Жаклін і Джон Кеннеді

Президент США був відомим ловеласом, який одружився тільки у 36 років. Його обраницею стала чарівна Жаклін Кеннеді, але пару важко було назвати щасливою. Перша їхня дитина народилася мертвою, після чого послідувала низка зрад Джона. Найвідомішою коханкою Кеннеді стала Мерилін Монро. Лише смерть новонародженого сина змусила Джона припинити постійні зради і повернутися до дружини. На жаль, щасливий період їх стосунків тривав зовсім недовго.

Вікторія і Девід Бекхем

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Девід Бекхем і Вікторія Бекхем одружені з 1999 року, але це не означає, що їхні стосунки завжди були безхмарними. Девід часто зраджував Вікторії. Одною з його коханок стала особиста помічниця Ребекка Лоос, яка відверто розповіла про свій роман одному з таблоїдів. Пара вперто заперечує її слова.

Бейонсе і Jay Z

У квітні 2016 році вийшов альбом Бейонсе Lemonade, , який був майже повністю написаний як сповідь жінки, що переживає зраду. Виявилося, що репер Jay Z довгий час їй зраджував.

У свою чергу чоловік Бейонсе випустив альбом 4:44 у якому намагався вибачитися за всю біль, яку приніс родині. Достеменно невідомо, ким були його коханки, але в зв'язку з репером підозрюють Риту Ору і Рейчел Рой.

Хіларі і Білл Клінтон

Наймасштабніший і знаменитий скандал зі зрадою пов'язаний з Клінтонами. Білл Клінтон зганьбився на весь світ після інтрижки з молоденькою працівницею Білого дому Монікою Левінські. Заперечення зради призвело до його імпічменту за лжесвідчення і перешкоди правосуддю. Після цього Хілларі важко переживала зраду, але піти не змогла.

Нагадаємо, секрети шикарних стегон від Лопес, Бейонсе і Кардашьян.

Раніше Знай.ua повідомляв, як одягаються знаменитості в залежності від знаку Зодіаку.

Також Знай.ua писав про 12 фото знаменитостей, які змушують повірити в реінкарнацію.