Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна знаменитість виставила спільний кадр з нареченим Владом Топаловим. Так, счастивая парочка перемогла в номінації "Пара року" за версією журналу Glamour Russia.

"До чого ж нам з @vladtopalovofficial приємно отримати таку премію #ПараГода за версією журналу @glamour_russia 🎊🎉⚡️
Дякую вам за те, що голосували, саме ваша підтримка допомагає працювати, розвиватися та йти далі, навіть будучи на 9му місяці) !
Дякую, @ilyana.erdneeva , за терпіння і розуміння, тільки ти і @katerynaprymina ❤️знаєте, як нелегко нам все це давалося , але ми впоралися!
Ми з Владиславом Михайловичем зрозуміли , що номінація пара року в якомусь сенсі прирівнюється до значення «СІМ'Я». обіцяємо й надалі підтримувати це звання💪🏻💪🏻💪🏻. Нам є, над чим працювати) 😉", - подякувала всім Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Круті. Регіна, а з цим фірмовим «яору» треба зав'язувати. Все таки статус і комільфо тримати", "Регіна ти така щаслива ))) Так тримати))) Радий за Вас)))", "Регіна така красуня. Вітаю. Вагітність точно вам личить", "Молодці, так далі по життю разом йдіть ви дуже красива і дуже гарна пара ви доповнюєте один одного👍👍👍..".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora на якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.