Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram спільним кадром з Вікторією Смеюхою, більш відомою як "чорненька з "НеАнгелів"". Так, знаменитості вирушили виступати в сонячний Єгипет, а в перерві між концертами виставляють пікантні фото в купальниках.

"vikanablack у нас знатний любитель попірнати, здається, про її пристрасті до занурень під воду вже знають всі🏊🏽‍♀️. Я поки пройшла тільки перший рівень посвяти –– приміряла окуляри для пірнання🥽😂. В цьому ділі ж головне що? Правильно, щоб костюмчик сидів!👙🥳😉", - поділилася емоціями Камінська. Фолловери залишилися в захваті: "Точені фігурки....", "Дівчатка, фігурки у вас - краса!!!", "А костюмчики сидять що треба 👌", "Ви що такі фігури мати.. Срамота, тьху🤐", "Дві неймовірно красиві жінки 😻❤️", "Шикарні дівчата! Шикарні голоси, гарні пісні!💐".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.