Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. Так, у соціальній мережі пишнотіла діва опублікувала фотографію, на якій позує разом зі своєю молодшою сестрою Кайлі Дженнер.

На знімку дівчата сидять лицем до лиця, переплівши ноги і майже торкаючись грудьми. І у Кім і у Кайлі однакові стрижки-каре і суцільні купальники бежевого кольору. Тільки у Дженнер вбрання трохи темніше, як і колір помади на губах, а у Кім світліше. Обидві жінки дивляться в камеру. Кардашьян поклала руку на стегно сестри, в той час як Кайлі засунула свою руку десь між ніг.

Треба сказати, що такою провокаційної фотографією світська левиця рекламує продукцію власного косметичного бренду. А також Кім повідомила про знижки у зв'язку з Чорною п'ятницею, яка відбудеться в кінці листопада. Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати нове фото в акаунті зірки.

"Занадто багато краси в одному фото", "Дуже красиві леді", "Ох, які гарячі", "Це не просто красива фотографія. Текстури, тони і композиції абсолютно приголомшливі", "Дві королеви", "Їх фотосесії неймовірні", "Я закохана в колір губ Кайлі на цьому фото", "Чарівні, обожнюю вас", "Як близнята", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Кім Кардашьян в гумових капцях вивалила груди перед дітьми. У соціальній мережі пишнотіла діва опублікувала фотографію, на якій позує разом зі своїми дітками.

На знімку Кім Кардашьян сидить навпочіпки і обома руками вхопилася за своїх дітей. Зірка дивиться в камеру, в той час як діти явно чимось схвильовані. При цьому на моделі дуже дивний наряд, швидше пляжний. Так, вона позує в бежевій спідниці-болеро, а на груди одягла бюстгальтер від купальника. На мотузочці ліфчика між грудьми висять сонцезахисні окуляри. Але найбільше запитань викликає взуття Кім, адже вона в гумових капцях. Хоча, якщо фотографія була зроблена на пляжі, то це виправдовує зірку.

Нагадаємо, після експериментів з попою Кардашьян нарешті взялася за обличчя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у мережі порівняли фото Кайлі Дженнер до та після пластики.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кардашьян натягнула штору для душу і розмалювала дочка.