Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто тішить своїх шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і знову виклала в мережу фото, на якому позує в пікантній червоній сукні з дуже глибоким декольте. Більш того, наряд оголює не тільки бюст співачки, але й стрункі ніжки. На знімку Анна сидить за фуршетним столом і фотографує себе в дзеркалі.

Співачка зробила подвійний знімок – з дзеркальним відображенням. У кадрі вона виставляє вперед довгі ноги, на яких видно чорні босоніжки на шпильці. На її обличчі яскравий макіяж, а волосся розпущене і складене на одному плечі. Геолокації Сєдокова не залишила, тому шанувальникам не зрозуміло, де було зроблено це селфі.

Свою фотографію артистка підписала філософської цитатою Ремарка: "Твоя людина не та, кому «з тобою добре» — з тобою може бути добре сотні людей. Твоїй — «без тебе погано». Ремарк". Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Треба сказати, що такий образ сподобався далеко не всім, але є й ті, залишив Анні компліменти.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Фото в стилі 16-річних студенток "коледжу", "Фото про те - яка Анна красивіша – ліворуч чи праворуч?", "Яке шикарне плаття. Ви просто Богиня в ньому", "Сукня, босоніжки, фігура. Аня, ти богиня!", "Ну не може так бути красиво в житті. Фотошоп, напевно", "Ох вже ці Ремарки", "Ти божественна! Яка ти граціозна і неймовірно жіночна", "А чому дві? Размножаетесь?", "Краще однієї Анни Сєдокової, може бути тільки дві Анни Сєдокових", - пишуть фоловери у коментарях.

Нагадаємо, Анна Сєдокова на пляжі в Дубаї роздяглася, щоб почитати.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сєдокова присвятила статтю хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що голу Сєдокову вкусили за зад.