Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість перенесла важку операцію, але відразу після неї відправилася в тур по Німеччині. Де Світлана зараз, не зрозуміло, на її фотографіях немає геолокаціі, але вона продовжує радувати шанувальників новими фотографіями.

Так, цього разу на її сторінці з'явилося чорно-біле фото з концерту. На знімку Лобода стоїть з мікрофоном і, напевно, співає. А шанувальники отримали можливість розглянути ідеальну фігуру артистки. Вона позує в коротенькому блискучому платті з вирізом на спині, яке підкреслює всі вигини витонченої фігури співачки. І це при тому, що в 2018 році Світлана народила другу дочку Тільду.

"Вот и мы расстаёмся с тобой, закрывая на сердце все двери, ты становишься снова мечтой, и моей самой главной потерей", - підписала фотографію співачка словами з своєї нової пісні "Инстадрама". Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати нову публікацію Лободи.

"Ось це фігура", "Анорексичка. Не жреш ніфіга. Скоро не тільки відмовлять нирки", "А попа залікова", "Ти супер", "Попа гарна", "Чого так сумно? Тілль знову поїхав?", "Класна фотка, ми тебе обожнюємо", "Красуня! Більше немає слів", "Чарівна дівчина", "Світла красива і сексуальна", "Світлана, Ви неймовірно талановита і шикарна жінка", "Така красива", "Фігура вогонь", "Тільки Лобода змогла б так заспівати, зворушливо", "Шикарна фігура", "Крута, обожнюю тебе", - пишуть захоплені шанувальники у підписі до фотографії Світлани Лободи.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Лобода раптово згадала про Україну, але і це не допомогло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.