Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість похвалилася новою колекцією купальників власного бренду. Так, дівчина зробила бікіні сексуальніші за колишні: тепер труси виглядають неймовірно маленькими, а ось зав'язочками можна обмотатися вздовж і впоперек.

За 19 годин відвертий кадр набрав понад 1,1 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і заходилися як зазвичай розхвалювати ідеальне тіло Ратаковскі. Знайшлися й ті, хто заявив, що у Емілі не залишилося "ніякого секрету", адже знайти фотографії моделі в звичайному одязі дійсно дуже нелегко.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина понежілась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.