Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram знімками з недавнього заходу. Так, знаменитість похвалилася дуже незвичним макіяжем і відвертою сукнею з глибоким декольте, яка ледь стримала масивні груди. Фолловери ж відразу помітили недобре, адже останнім часом Кім перебільшує з фотошопом.

За 14 годин кадр зібрав понад 2 млн. лайків. Шанувальники почали розхвалювати свого кумира, засипаючи компліментами вбрання і образ в цілому. А от особливо уважні фолловери помітили тонну фотошопу на обличчі: змалілий ніс, збільшені губи й очі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша за іншу.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.