Алессандра Амбросіо – супермодель з Бразилії, постійна учасниця показів колекцій провідних дизайнерів і всесвітньо відомих фірм, обличчя багатьох модних брендів, включаючи Christian Dior, Armani Exchange, Next, одна з «ангелів» Victoria’s Secret. Дівчина активно веде свою сторінку в Instagram і часто ділиться кадрами свого життя з шанувальниками в соцмережі.

Так, в цей раз модель показала спокусливе пляжне фото, на якому позує в роздільному купальнику. Також на ній яскравий халатик-болеро з флористичним принтом і сонцезахисні окуляри. В руці модель тримає келих з коктейлем і посміхаючись дивиться в камеру. Волосся дівчина зібрала у високий пучок. Геолокація до знімка свідчить про те, що Алессандра Амбросіо відпочиває десь на пляжі Санта-Моніки, що в американському штаті Каліфорнія.

У підписі до фотографії ангел Victoria's Secret написала: "Дім, милий дім". З цього можна зробити висновок, що модель має нерухомість в Каліфорнії і зараз відпочиває саме там. Шанувальники в захваті від такого жаркого фото супермоделі і засипають Алессандру компліментами в коментарях.

"Приголомшлива краса!", "Хочу побачити вашу гардеробну. Впевнена, що вона повинна бути приголомшливою", "Як завжди прекрасна", Алессандра, ви чарівні", "Вогонь! Мені подобається, що у вас немає ніякої осені взагалі", "Ви виглядаєте приголомшливо", "Дуже хороша фотографія, ви тут просто чарівна", "Дуже красива дівчина", "Ти сама досконалість", "Прекрасна", "Дуже гаряча", "Красуня", "Красива Алессандра, просто дивовижна", "Ви досконалі", "Дуже-дуже красива", "Приємного відпочинку", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, гола модель Victoria's Secret сховала всі принади в сумку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ангел Victoria's Secret спустилася на червону доріжку без білизни.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівголий ангел Victoria's Secret розкрила свою квітку.