Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube. Нещодавно знаменитість порадувала фанатів новою рубрикою, в якій буде розповідати ще й про ефективні тренування. Так, артистка задіяла в новому відео сина Олександра і зізналася, що пісня "Віті треба вийти" їй неабияк набридла.

"ОБЕРЕЖНО, ЗВУК 🤦🏻‍♀️!!! Цим відео я хочу повідомити, що ми з моєю командою, нарешті, приступили до створення спеціальних комплексів вправ #мамашиприседаши. Я обіцяла це зробити ще, коли #мойАлександр був всередині мене:) А дісталася ось, коли він вже в прирослій до нього формі поліцейського катує мене мільйонним прослуховуванням #витенадовыйти. Спасибі вам за терпіння! Обіцяю скоро порадувати всіх, у кого немає часу ходити в спорт зал 💪🏼", - поділилася радістю Єфросиніна. Фолловери не пройшли повз: "Супер! Дякую за позитивний настрій на цілий день!!!", "Який крутий танцюючий поліцейський )) ☺️♥️👍", "ця пісня на Санька діє якось магічно,він,напевно,сам не усвідомлюючи того,відразу встає і йде в танок😂😂", "Які ви класні 😍😍😍 кілька разів переглянула відео з посмішкою на обличчі ☺️😍", "Ааааа крутяк, ві неймовірні )))) ❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.