Український танцівник Сергій Полунін написав у своєму Instagram хвалебну оду Путіну і розмістив на своїй сторінці фото російського президента.

У день свого 29-річчя, 20 листопада, Полунін вирішив всі побажання та поздоровлення переадресувати на Володимира Путіна.

"Я хочу скористатися цим днем і направити всі ваші добрі побажання Володимиру. На мою думку, в деяких частинах світу ЗМІ відноситься до нього несправедливо, а це не правильно. Мені боляче від цього, так як я був у такому ж становищі і знаю на собі це відчуття. Ніхто не вартий того, щоб з ним поводилися погано або несправедливо", - написав Полунін, чим змусив коментаторів засумніватися в достовірності його облікового запису.

"Коли я був дитиною, я бачив в ньому світло і бачу зараз. Володимира я завжди буду захищати своєю енергією і любов'ю", - продовжив Полунін. Користувачі соцмережі відразу припустили, що акаунт Полуніна зламали, оскільки виходець з Херсона не може в здоровому глузді написати таке про те, хто вбиває його співвітчизників.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Багато підписників стали відписуватися від сторінки танцюриста. Адже такий же пост з'явився на сторінці Полуніна і в Facebook. Від самого «винуватця торжества» поки не було ніякої реакції.

Нагадаємо, на тілі Полуніна є тату з російським гербом і українським тризубом. Російська символіка з'явилася на його правій руці раніше, ніж українська.

Також варто відзначити, що в 22 роки танцюрист звільнився з лондонського Королівського балету та потрапив у наркотичну залежність. Коли він вирішив повернутися до роботи, його прийняли лише в Москві.

У серпні цього року Полунін виступав перед Путіним в окупованому Севастополі на музичному фестивалі "Опера".

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про Полунине: українець голяка поскакав над Памелою Андерсон.

Також Знай.uа писав, що український танцюрист став обличчям всесвітньо відомого італійського бренду

Раніше портал Знай.uа публікував: сладкий дурман: як опіум захопив цілу Європу, розбещена публіка жадала задоволень