Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила зробити жест небаченої щедрості і подарувати всім бажаючим 100 доларів просто для того, щоб щасливчики добре відсвяткували День подяки. Так, для залучення уваги дівчина виставила сексуальне фото в обтягуючих лосинах.

"Привіт-привіт, гарного всім понеділка! Хто готовий святкувати День подяки? Я виберу 3 людини та дам їм по 100 доларів, щоб упевнитися, що у них буде приголомшливий День подяки. ✨🦃Відзнач трьох друзів в коментарях 🙌🏼💚", - запропонувала Чері. За 19 годин кадр набрав майже 174 тис. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті і багато хто навіть не відреагував на конкурс від Ани. Так, прихильники почали засипати модель компліментами,розхвалюючи її спортивні сідниці.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.