Короткометражний фільм "Магія понад усе", який знятий випускниками Вдіку по всесвіту Джоан Роулінг нарешті з'явився в мережі. Відомо, що частково гроші на фінансування стрічки збирали з допомогою краудфандінга.

Творці російського короткометражного фільму по всесвіту Джоан Роулінг "Магія понад усе" опублікували своє творіння спочатку на сторінці проекту в соціальній мережі "Вконтакте", проте у вівторок, 20 листопада, ролик з'явився і на відеохостингу YouTube.

Коментатори розділилися на два табори. Одні прийшли в захват від картини, відзначивши її неймовірну атмосферність, інші ж зазначили, що не зрозуміли деякі сюжетні лінії і сказали, що авторам ще є, над чим працювати".

Картина стала випускною роботою кількох студентів Вдіку. Прем'єра першого тизера відбулася ще влітку 2017 року. При цьому творці атмосферного короткометражного фільму зазначили, що вся команда працювала "за ідею". В тому числі так вчинили і кілька професійних акторів, які увійшли в знімальну групу.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Фільм і його фрагменти показували на кількох фестивалях, у тому числі Comic-Con в Сан-Дієго.

Нагадаємо, розробники зроблять приємно фанатам "Ігри Престолів" і "Гаррі Поттера". Вийде відразу дві гри, які пов'язані зі всесвіту серіалу "Гра престолів".

Як повідомляв Знай. ua, сумне обличчя Джонні Деппа налякало навіть найстійкіших. Для світського виходу він вибрав total black образ.

Знай. ua писав, що Волан-де-Морт на підборах спокусив Гаррі Поттера гарячим танцем. Фанати всесвіту "Гаррі Поттера" ще не бачили головного лиходія саги в подібному амплуа.