Співачка Оля Полякова презентувала в мережі свою нову ліричну композицію з назвою "Коханка". Автором слів і музики стала Ольга Животкова.

Користувачі в мережі сприйняли з захопленням роботу Полякової, зазначивши, що співачка в новому амплуа виглядає приголомшливо і володіє дуже сильним голосом, повідомляє replyua.net.

"Зовсім інша Оля! З серйозною лірикою, але такою ж шаленою енергетикою і сильним вокалом. Дуже цікавий хід! Успіхів пісні" - пишуть шанувальники співачки в мережі.

"Пісня просто Вогонь! Як і всі прем'єри Олі! Так тримати!", "Дуже чуттєва пісня. Слова правильні; кожна жінка повинна себе поважати, і не принижуватися. Перед нами щира, відкрита, ніжна, а головне рішуча, Оля Полякова. Спасибі За пісню", - таких захоплених відгуків мережі дуже багато.

Сингл Олі Полякової "Коханка" розповідає історію жінки, яка волею долі стала коханкою. Яка розуміє свій статус і готова заплатити ціну за свій вчинок, повернути все, що вкрала, тому що не має наміру бути третьою зайвою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Користувачі мережі відзначили, що пісня чіпляє за живе і їй уготована популярність. Також шанувальники припустили, що співачка сама пережила таку ситуацію, оскільки так чуттєво виконувати може лише людина, яка пережила подібну драму.

Нагадаємо, що популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість відпочивала на райських Мальдівах, а відразу по приїзді почала давати концерти. Так, артистка золотом боді зізналася, що дуже скучила за шанувальникам.

Як повідомляв раніше Знай.uа, на дні Ольга Полякова похвалилася самими креативними нарядами, засвітивши всі свої принади.

Знай.uа писав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.