Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість відпочивала на райських Мальдівах, а відразу по приїзду почала давати концерти. Так, артистка у золотому боді зізналася, що дуже скучила за шанувальникам.

"Боже я так скучила за вами! Я відпочивала всього тиждень, а здається що повністю перезавантажилась! Коротше не відмовляйте собі в перерві, потім ,ніби все заново ... #люблюсвоюработу", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Навіть не віриться що можна бути такою красивою і розумною", "Чарівна!!! Запалюй, Оля!!!👍👍👍👍😍😍😍😍👏👏👏", "Поки не побачила підпис під фото російською, думала це Леді Гага", "Леді ГАГА?😂😉", "Божественна!!!!! ❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.