Нещодавно фронтмен українського рок-гурту O.Torvald Женя Галич шокував фанатів сумною новиною. У своєму Facebook артист зізнався – у його родині сталася трагедія, помер батько. Саме він так багато чому навчив музиканта, вклав у його виховання душу, але вік взяв своє.

Втім, артиста не залишили сам-на-сам із такою бідою. В коментарях українці співчувають йому, як можуть: радять не вмиватися сльозами, адже тата не повернеш, краще вже думати, що він поруч, як янгол-охоронець.

"Я втратив батька в 16 років, уявляю як тобі", " співчуваю, мужик. він тебе все одно не покине ніколи", "Він буде завжди в твоєму серці. Світла пам'ять", "нехай він стане твоїм янголом-охоронцем", " Це буде в тобі до кінця твого життя. Втрачати батька дуже важко, але він стежить за тобою", " Ви як два його крила, які тримали його в цьому житті. Він виховав правильних синів, яким і був сам ...", - пишуть у коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дивіться: Женя Галич - про те, навіщо O.Torvald на рік йде у відпустку

Нагадаємо, музиканти із гурту Massive Attack прогулялися Києвом. Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо про справжні плани Вакарчука на Україну. Також "Знай.ua" писав, померла легенда українського шоу-бізнесу.