Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила фото свого пухнастого котика Лаккі і вирішила написати історію про те, як вихованець потрапив до них у хороми. Так, артистка раніше хвалилася, ніби пухнастика подарував їй Кобзон, проте явно забула про брехню. Також Анастасія згадала про свою першу кішку по імені Гуччі, яка не пережила операцію по видаленню кігтів, яка здалася балерині дуже потрібною.

"Ви часто запитуєте мене про Лаккі, розповідаю! Кілька років тому ми взяли з розплідника котика по імені Гуччі, дуже його любили, але одного разу йому зробили необхідну операцію, після якої кіт помер. Ми сильно до нього прив'язалися і без кота нам було дуже сумно жити. Я подзвонила в той же розплідник, мені сказали, що у Гуччі була сестра, але її продали господині з іншого міста. Я знайшла цю жінку і до нашого щастя їх кішка чекала кошенят. Ми дуже попросили залишити одного нам. Хазяйка кішки запропонувала назвати його Лаккі, щоб йому посміхалася удача. Так ми і вчинили. Лаккі - срібляста британська шиншила. Найбільше він любить спати на місці, де раніше часто спав його дядько. Цього котика обожнює вся сім'я і йому правда посміхається удача. Ось така цікава історія.🐥", - поділилася Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Мабуть -постити поки нічого.... крім котика, якому вирвали в клініці кігті як, до речі, і попередньому - Після чого він помер", "А можна б було і з притулку взяти тварину!!", "А в інтернеті написано, що кота на ім'я Гуччі подарував чоловік на день закоханих.", "Настя, ви своєї брехні зовсім не пам'ятаєте??? Ви ж казали, що кота Кобзон подарував! Пити менше треба. Або фантазії свої записувати. Для пам'яті.", "Якщо у котика дійсно була операція "м'які лапки" то живодеркою можна назвати власницю. У деяких країнах вона заборонена. Якщо вам шкода меблі не заводьте тварин", "Пам'ятаємо, пам'ятаємо, що Гуччі не пережив видалення кігтів.... Лаккі виявився більш везучим...(((".

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.