Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram уривками з тренування в спортзалі. Знаменитість останнім часом часто виставляє напоказ розкішну фігуру, викликаючи суперечки над тим, фотошоп це чи ні. Так, артистка прорекламувала фітнес-тренера, з яким буде посилено займатися в Одесі у перерві між знімальними днями фільму "Гола правда".

"Найближчі 10 днів я в Одесі, але і тут є кому подбати про моє дозвілля😂 Відпочинок між знімальними днями обіцяє бути активним💪🏼Знайомтеся (одесити, а ви краще збережіть) це @arhinos_pro він же Діма — кращий синонім слів #пресс і #попаорех 🌰 і по теорії одного рукостискання — ідейний соратник😂 мого тренера в Києві @khomytskyi_official . Діма швиденько поправить вам ширину стегна і зробить зазор в талії для новорічних свят😂", - порекомендувала всім Камінська. Фолловери не змогли пройти повз: "Ви можете робити такі вправи після переломів???", "Слава, ти така худенька стала....🙄☺Або це фото таке...🤔😋", "Яка молодець👏 Надихаєш❤️", "...ну і молодчиНка👍🔥🔥🔥😎", "Слава яка ви молодець!!!Пардон але у вас шикарна попа💪".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.