Фігура 51-річної актриси Ольги Сумської може змусити комплексувати багатьох юних дівчат. Ми дізналися, в чому секрет її стрункості.

В одному з інтерв'ю для українського видання ELLE, Ольга Сумська зізналася, що їсть, щоб залишатися у формі, передає Clutch.

"Сніданок - каша, бутерброд з козячим сиром або творог. Сосиски, тости, жирна яєчня і інша важка їжа – це те, що ніколи не буде моїм сніданком. Що стосується філософії харчування, я вивела своє правило: "Краще їсти все, що рухається і росте, але не їсти те, що упаковано". Раніше, якщо я бачила смачний шоколад, у мене було тремтіння по тілу від передчуття: я з'їдала пів плитки, запивала капучіно – і ось воно, щастя! Сьогодні мені складно пригадати, коли я останній раз їла шоколадні батончики і цукерки".

Незважаючи на всі відрядження, зустрічі і заходи, Ольга не дозволяє собі розслаблятися в плані харчування.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Навіть у шаленому ритмі – без вихідних і відпусток – я намагаюся харчуватися правильно. На гастролях беру приготовлену їжу з собою або замовляю "корисну" доставку – звичайно на знімальному майданчику нам пропонують чай в пакетиках, печиво і сухарики, від яких я незмінно відмовляюся. Я навіть вожу з собою свій чай в термосі, а в проміжках між прийомами їжі пити чисту воду з лимоном – не менше 2-х літрів в день. На обід у мене, якщо я не на гастролях – пісний борщ, запечене м'ясо або риба. На роботі ми зазвичай їмо в кафе, де я замість бізнес-ланчів прошу відварити мені кілька яєць або картоплю в мундирі, їм овочі, а ввечері п'ю кефір".

Звичайно, як і будь-якій дівчині, Ользі іноді хочеться побалувати себе чимось солоденьким. Але актриса попереджає, що навіть балуватися потрібно з розумом.

"В ідеалі після 18 годин потрібно припиняти їсти. Але разом з тим, я обожнюю готувати і за те, щоб знаходити час на близьких і накрити для них стіл – запекти на вечерю паелью, м'ясо по-французьки, гаспачо з запеченими томатами і креветками, фуа-гра з малиново-брусничним соусом або пиріг з вишнями. Крім того, я не чекаю запрошень – іноді і сама можу запросити чоловіка в ресторан на вечерю. Жіноча ініціатива сьогодні дорогого коштує".