Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому займається йогою. Варто відзначити, що не дивлячись на цікаве положення і останній місяць вагітності, артистка активно знімається у власному шоу, ходить у тренажерний зал і на розтяжку, а також відвідує різні світські заходи з нареченим Владом Топаловим.

"#созерцание
Ви займаєтеся йогою?
Скільки років?
Які корисні уроки винесли з практики? ", - поцікавилася Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Такий гарненький телепузик❤️❤️❤️❤️😍", "Руки зручно тримати,на животик поставив і все 😂✌🏻😍", "Приємно за тобою спостерігати вічно в русі) ти будеш дуже активна матуся", "Коли розумієш що скоро народжувати...", "ХоспАді, та коли вже... кожен раз заходжу дивлюся фото і в надії читаю може вже все, ан немає 😉 чекаємо, чекаємо і тримаємо кулачки✊✊".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.