Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість прорекламувала власний бренд купальників, оголосивши розпродаж на Чорну п'ятницю. Так, дівчина виклала відео, на якому пройшлася по піщаному пляжу, расвівивши величезні сідниці.

За 14 годин сексуальний ролик зібрав понад 921 тис. переглядів. Фолловери не змогли відвести погляд від ідеальної фігури Чері і почали засипати її компліментами. Особливо хтиві шанувальники детально розписали, що зробили б з Анною, будь вона їх дівчиною. Були і ті, хто помітив, що на відео модель виглядає не такою стрункою, як на більшості фото.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.