Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу в соціальній мережі Instagram. 38-річна знаменитість часто радує своїх підписників відвертими фотографіями і епатажними витівками. Цього разу Вікторія Боня показала нове фото з відпочинку на Мальдівах.

Так, на знімку Вікторія зображена лежачи на білому піску пляжу на Мальдівах. Модель одягла чорний роздільний купальник і зайняла звабливу позу, заклавши руки вгору і витончено вигнувши ногу. На її обличчі природний макіяж, волосся розпущене і вологе лежить на піску.

У підписі до фото Вікторія залишила рекламний запис: "Дівчата! Сьогодні ви можете придбати коробочку @victoria_beauty_box зі знижкою до 50%! Встигніть порадувати себе б'юті новинками, а також не пропустіть можливість виграти набір косметики від @givenchybeauty".

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію російської зірки. Однак фолловери розділилися на два табори – одним фото Боні сподобалося і вони засипають її компліментами, але більшість все ж критикує жінку за такі відверті фотографії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Яка розкішна фігура", "Класний купальник, теж хочу такий", "Вікторія, ви шикарно лежите. Така фігура зведе з розуму навіть пісок", "Віка, фото вогонь. Як завжди, надихаєш дбати про зовнішність!", "Боня дуже подобається! Але чому російською та англійською вона розмовляє абсолютно різними голосами?", "Тільки зрозуміла, що тобі виповнилося 39! Господи, як я хочу виглядати так само в свої 39! Ти незрівнянна", - пишуть фоловери у коментарях.

Нагадаємо, Вікторія Боня розповіла про здійснення своєї найзаповітнішої мрії. Цим заповітним бажанням виявився переїзд в іншу країну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Боня зовнішнім виглядом позбавила залишків честі Червону площу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Боня залишилася біля розбитого корита.