Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, актриса Хлоя Кхан дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася такими ж подружками, люблячими пластичні операції і тонну макіяжу. Так, у однієї з дівчат був день народження, яке всі моделі відзначали у рожевих піжамках Victoria’s Secret.

"Можете ви допомогти мені привітати з днем народження мою прекрасну принцесу @itskatiesalmon в коментарях? Чесно кажучи, я словами не передам її особливу особистість. Люблю, краща подружка 💕", - зворушливо підписала кадр Кхан. За 20 годин кадр набрав понад 14 тис. лайків. Фолловери розділилися на два табори. Одні засипали подружок компліментами, розхвалюючи пишні форми. Інші ж відзначили, що це - явний перебір.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлоя Кхан часто демонструє пишні форми, над якими потрудилося безліч пластичних хірургів. Виявляється, що у дівчини є багато хейтерів і більшість з них - чоловіки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також знаменитість вирішила погратися біля басейну, показавши масивні форми і поскаржилася, що прокинулася від дикого похмілля.

А ще Кхан вирішила заглянути в спа-салон, вибравши для цього дуже незвичайний купальник. Її принади були суцільно покриті декоративними золотими деталями.