Зірка Comedy Woman Катерина Варнава взяла участь в Youtube-шоу "А поговорити?". В інтерв'ю Варнава зізналася ведучій Ірині Шихман про те, що в дитинстві її били із-за зовнішності.

Зірка згадує: "В якийсь момент у мене почали рости груди, потім попа, потім ніс. Почало рости все". Це не подобалося її одноліткам. Однокласники сміялися над Катериною, коли у неї почало формуватися тіло, а хлопці постійно намагалися вколоти.

З-за нестачі грошей дівчина доношувала речі своїх родичів. "Підлітком і дитиною мені влітало за те, що я виглядаю не так, як подобається більшості. І скенхеди мене били, ганяли, і в метро від мене люди відсідали - так було", - зізналася Варнава.

Варнава не могла зрозуміти, чому за нею ганяються хлопчаки і намагаються вдарити величезним "гриндерсом" з високою платформою.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Справжньою причиною ж були спортивні штани її старшого брата. Із-за бідності сім'ї вона за ним їх доношувала. А взимку в ті часи зірка ходила в об'ємному пуховику, натягала на очі шапку і шарф з символікою ЦСКА.

Варнава розповідає, що в такому вбранні її кілька разів "приймали" хлопці на районі. Були ті, хто слухають реп, були ті, хто не слухають реп. Її приймали за хлопця, тому що дівчина приховувала волосся під шапкою. Кілька разів навіть серйозно били.

Нагадаємо, раніше гола Варнава саркастично потролила хейтерів. На особистій сторінці в Instagram знаменитість опублікувала знімок, на якому вона зображена повністю без одягу і награно посміхається.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", зірка Comedy Woman Марія Кравченко вразила своїх шанувальників відвертою фотосесією і розповіддю, як потрапила в зоряне шоу.

"Знай.га" писав про те, що померла зірка "Санта-Барбари" і "Головного госпіталю". Жінка прожила 86 років.