Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася подарунком від нового чоловіка, ім'я якого не можна називати, мабуть. Так, артистка зі свого розкішного Майбаха блиснула "вічної трояндою" і м'яким зайчиком, розміром зі знамениту каблучку Анастасії з величезним дорогоцінним каменем.

"Білі троянди люблять холод, а я дуже люблю квіти і бережу їх, тому часто залишаю відкритим балкон. Навіть вночі, навіть взимку 😂 Сьогодні коханий чоловік подарував мені вічну білу троянду, якій не потрібен холод. Береже моє і своє здоров'я ❤😊 Приємно, коли піклуються і радують 😊 Бажаю всім знайти свою любов, а якщо вже знайшли, бережіть всім серцем ❤ Будьте щасливі, друзі! Мій дорогий М..! Спасибі тобі! Люблю і дорожу!❤️🌺🌹🐥", - заінтригувала першою літерою імені коханого Волочкова. Шанувальники припускають, що до балерини "на зимівлю" повернувся той самий Михайло, з яким вона познайомилася в інтернеті рік тому. Відгуки про чоловіка невтішні - він живе в гуртожитку і любить випити.

Фолловери не пройшли повз: "Звичайно ти, Настька, нажрешся і спиш з критим балконом, тобі пофіг, а він мерзне, та ще й без шкарпеток вночі.", ""М" - Махмуд", "Добре що не троянда між ніг під час шпагату", "У вас це знову тимчасова "любов" ...чекаємо 259го ну або якогось там по рахунку...і обов'язково викладіть після розставання всі звинувачення і претензії до нього....буде потішно...👍ми заздримо і будемо раді вашій,як завжди,гучній з адвокатами і свідками розлуці!😂 ой давай , весели нас швидше 😁😁😁😁", "Чому не показує мужика (косий, кривий або вічно бухий ), соромно?".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.