Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговими банними процедурами. Так, артистка роздяглася догола, ледь прикрилася віниками і занурила все найважливіше в крижану купіль, не забувши записати свої успіхи на відео.

"Улюблена купіль. Холодно шалено.😬 А ви пірнули б в таку крижану воду?💨 Це сила! Ось помірялись би льодом.🤣", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Лише б пиріжок не застудила😉", "Анастасія , ті напої , які Ви вживаєте, Ви варите самі ?", "Вираз обличчя - хворої на голову людини😮👏", "Дивно, що з віником, а не з букетом білих троянд", "Яка вона величезна .. Ведмідь в бочці (((", "У п'яному угарі🙈дивись свій бутон не застуди❄️".

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.