Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, актриса Хлоя Кхан дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила в Глазго, Шотландія. Так, дівчина нарешті показала ще одного члена своєї сім'ї - маленьку собачку в смішному светрі.

"Приїхала в Глазго. Порадьте, що тут можна робити?" - поцікавилася Кхан. За 21 годину кадр набрав майже 19 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати і Хлою, і милу собачку. Були і ті, хто зазначив, що знаменитості буде важко бнз сумки-переноски. Також деякі похвалили модель за фото в одязі і зазначили, що там напевно дійсно холодно.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлоя Кхан часто демонструє пишні форми, над якими потрудилося безліч пластичних хірургів. Виявляється, що у дівчини є багато хейтерів і більшість з них - чоловіки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також знаменитість вирішила погратися біля басейну, показавши масивні форми і поскаржилася, що прокинулася від дикого похмілля.

А ще Кхан вирішила заглянути в спа-салон, вибравши для цього дуже незвичайний купальник. Її принади були суцільно покриті декоративними золотими деталями.