Легендарну американську акторку і зірку серіалу "Район Мелроуз" забрали до психіатричної лікарні через дивну та страшну поведінку.

Про це пишуть американські ЗМІ.

Причиною госпіталізації 57-річної Хізер Локлір стала її неадекватна поведінка. Жінка прилюдно погрожувала покінчити з собою і розмовляла різними головами. В її будинку виявили ціле звалище речей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Коробки з вішалками і новим одягом, взуттям, повністю неношеними і не распакованими речима на сотні тисяч доларів. Всі з бірками", — зазначило джерело журналістів.

До того ж, знавісніла зірка перестала митися, бо вважала, що покоївка отруїла всю воду в будинку. Замість того, щоб сходити в душ, вона постійно витирала шкіру дезінфікуючими серветками.

"Вона вважала, що багато років тому їй під шкіру, особливо на обличчя, потрапив клей", — говорить джерело.

Як повідомляють рідні Локлір, її забрали в психіатричну лікарню на два тижні. Для того, щоб лікування продовжилося, Хізер повинна дати свою згоду.

Раніше повідомлялося, що скандальну зірку серіалу "Район Мелроуз" Хізер Локлір госпіталізували після того, як вона погрожувала застрелитися. Її направили до медичного закладу для проведення психіатричного обстеження.

Місцеві правоохоронні органи повідомили ЗМІ, що член сім'ї Локлір подзвонив в службу 911 в неділю, 17 червня близько обіду і повідомив про неадекватну поведінку актриси. Чоловік розповів, що Хізер погрожує завдати собі шкоди і намагається знайти зброю для того, щоб вистрілити в себе.

Після цього дзвінка відома актриса була екстрено госпіталізована. У поліції уточнили, що інцидент був лише медичний, а не кримінальний.
Також Знай.ua писав, Хізер Локлір була арештована за напад на свого бойфренда.