Відома канадська супермодель Вінні Харлоу, страждаюча вітіліго, яка нещодавно стала новим "ангелом" білизняного бренду Victoria's Secret, не перестає радувати своїх шанувальників новими фото. Так, на сторінці моделі в Instagram з'явився знімок, на якому вона позує у рваному одязі.

Так, на знімку Вінні Харлоу позує в яскраво-салатовій рваній кофтині, яка оголює її живіт, і у дірявих джинсах. Дівчина стоїть у спокусливій позі і дивиться в камеру. На обличчі моделі яскравий макіяж, але шанувальники помітили, що вона зафарбувала білі плями вітіліго в області очей, тоді як навколо рота – залишила їх. Волосся дівчини випрямлене і розпущене.

"Ми всі були піддані ненависним коментарям в соціальних мережах. Мені подобається, що TikTok рухається проти цього і поважає індивідуальність. Давайте підкреслювати свою відмінність. Ми не вкладаємося в рамки і наші відмінності – це важлива частина того, ким ми є. Будь ласка, поділіться цим з кимось унікальним, хто осяює ваше життя. Приєднуйтесь до мене на TikTok @Winnieharlow і давайте насолоджуватися тим, хто ми є!", - написала Вінні у підписі до фотографії.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати її нову публікацію.

"Вінні, ви і ваш голос прекрасні", "Ти виглядаєш більш прекрасною, ніж ти думаєш", "Ви виглядаєте абсолютно неймовірно", "Що за блиск для губ ви використовуєте? Я хочу, щоб мої губи були блискучими, як у вас", "Ви дуже гарні", "Мене вражає ваша внутрішня краса і впевненість", "Чому ти не моя дівчина?", "Я люблю тебе, Вінні", "Ви красиві і прості", "Думаю, що ваша шкіра прекрасна, тому ви така унікальна", - пишуть шанувальники в коментарях до публікації Харлоу.

Нагадаємо, модель з неймовірними веснянками підкорила Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що модель з фізичною вадою стала ангелом Victoria's Secret.

Також портал "Знай.uа" писав, що відома модель Вінні Харлоу шокувала еротичними фото.