Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографії, на яких вона позує в компанії відомих чоловіків, а відбувається це в закуліссі пропагандистського Першого каналу.

Так, на одній з фотографій Лорак стоїть в обнімку з всесвітньо відомим ді-джеєм Девідом Геттою, а на другому знімку до них приєднався російський шоумен і телеведучий Іван Ургант. З підпису до фотографії стає зрозуміло, що Лорак і Гетта стали гостями програми "Вечірній Ургант".

На зйомки шоу Ані Лорак одягла чорні шкіряні штани із завищеною талією і оксамитову кофточку з дуже глибоким декольте, яке ледь утримує пишний бюст артистки. На ногах Лорак масивні черевики на підборах, на її обличчі яскравий макіяж, а волосся розпущене. Що стосується інших персонажів на знімках, то Ургант одягнений в стриманий костюм з краваткою і білою сорочкою, а Девід Гетта прийшов на програму в простому вбранні – чорних штанях, білій футболці і коричневій куртці.

Шанувальники Ані Лорак не залишилися байдужі до цих фотографій і почали активно їх коментувати. Так, багатьом сподобалися знімки і артистка на них, тому в коментарях їй пишуть компліменти. Але є і ті, кому образ Лорак не до душі, шанувальники пишуть, що вона сильно схудла, а з її обличчям щось сталося, адже воно вже не таке, яким його звикли бачити. Швидше за все, Ані просто постаріла, адже їй уже 40 років.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".