Китайський та американський актор Джекі Чан розкрив скандальні факти зі своєї біографії. Про це стало відомо з його мемуарів "Never Grow Up" (Ніколи не подорослішала), з якими ознайомився Daily Mail.

"Я не був хорошим батьком чи хорошим чоловіком, але виконував свій обов'язок по відношенню до мого сина і його матері", — визнається 64-річний Чан.

У той же час він пише, що часто зраджував першій дружині Жоан Лінь з повіями, а також з актрисою і колишньою "Міс Азія" Елейн Нг. За його словами, одного разу під час сварки з дружиною, він схопив їх маленького сина Джейсі і кинув його через кімнату.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Актор і далі розмірковує про погане ставлення до жінок. Так, Чан повідомляє, що довгий час ховав від дружини гроші через параноїдальні думки про те, що вона живе з ним тільки через його великі гонорари. Іншим поганим вчинком він вважає те, що на прес-конференції він назвав свій зв'язок з Нг найбільшою помилкою, хоча актриса була вагітна від нього. Зі своєю першою дівчиною, ім'я якої не наводиться, Чан не любив проводити час і не залишався вдома, коли дізнавався, що вона чекає його в квартирі.

Чан стверджує, що зловживав алкоголем, часто сідав за кермо в нетверезому стані і одного разу за один день розбив два дорогих автомобіля. Також він несвідомо витрачав гроші і робив дорогі подарунки. Актор робить висновок, що всі його вчинки були наслідком невпевненості в собі і незрілості.

У 2017 році 19-річна дочка Джекі Чана Ета У Чжолинь зробила камінг-аут. Вона розповіла, що батько вигнав її з дому, дізнавшись про її роман з 31-річною канадською моделлю Енді Отом. За словами дочки Джекі Чана,через гомофобних батьків їм довелося місяць спати під мостом. 26 листопада пара вступила в лесбійський шлюб.

Нагадаємо, дочка знаменитого голлівудського актора Джекі Чана Етта Нг зареєструвалася в соціальній мережі Instagram під ніком stolenmilktea.

Раніше Знай.ua писав про те, що дочка Джекі Чана Ета У Чжолинь зізналася світу у своїй гомосексуальної орієнтації.

Знай.uа повідомляв, що дочка Майкла Джексона Періс Джексон днями перенесла екстрену операцію.