Переможцем гучного проекту "Заміж за Бузову" став сировар з Суздалі Денис Лебедєв. Шанувальники могли раніше лише підозрювати, що Ольга почала виділяти чоловіка серед інших претендентів ще до того, як кількість вибулих перевалила за половину. І тепер ці підозри підтвердив сам фаворит. За його словами, під час зйомок молоді люди спілкувалися ледь не кожен день, а коли спілкування наживо ставало неможливим, співачка обривала йому телефон. Втім, так само грішив і сам Лебедєв. За його словами, Ольга стояла у нього на швидкому наборі.

Після закінчення проекту спілкування Дениса і Ольги перестало бути таємницею. Фанати знали, що закохані проводили разом багато часу, але, найголовніше, від юзерів вислизнуло – чи був секс між Ольгою та Денисом.

Один час користувачі навіть приписували Ользі вагітність від сировара, але час минав, а дівчина продовжувала демонструвати плоский животик, тому чутки закінчилися пшиком.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

І хоч дитини поки у теледіви немає, але вона цілком могла віддаватися з переможцем проекту любовним утіхам. Журналісти вирішили з'ясувати це у самого Лебедєва. І Денис розповів про секс з Бузовою.

"Ми плескали в долоні", - заявив він.

Розцінити це можна по-різному. На перший погляд, сировар заперечує інтим, але дуже часто в старих фільмах, особливо в казках, шлюбну ніч зображували, як гру в ладушки. Прикладом служить екранізація "Казки про царя Салтана" А.с. Пушкіна. Тобто, Лебедєв, швидше за все, підтвердив інтимний зв'язок з Ольгою. Тим більше, що після цього він додав: "Нас тягнуло один до одного, ми потребували один одного, нам було добре разом".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.