Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість показала спільний кадр з мамою Тамарою. Так, 2 грудня найдорожчій людині артистки виповнилося 67 років. Анастасія похвалилася дуже дивним подарунком - плетеним кошиком з яблуками, шишками і ялиновими гілками.

За 18 годин кадр набрав більше 10 тис. лайків. Фолловери не змогли написати нічого поганого і хорошого, адже хитра Волочкова завбачливо приховала коментарі. Можливо, балерина передбачала бурю обурення з приводу подарунка, а може деякі шанувальники нагадали б їй, що Анастасія не один раз погано відгукувалася про Тамару Володимирівну на різних ток-шоу.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.