Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість не змогла витримати знущань над своїм новим залицяльником, ім'я та особистість якого не розголошує. Так, фолловери вже встигли написати масу негативних коментарів про те, що це напевно якийсь охоронець, п'яниця або ж чоловік, якого артистка нахабно вкрала з сім'ї. Волочкова вирішила розвіяти всі сумніви шанувальників і попросила дочекатися фото з їхнього весілля.

За 12 годин довге відео набрало 75 тис. переглядів. Незважаючи на те, що Волочкова щиро попросила не лізти в її особисте життя, фолловери здивувалися, навіщо ж тоді Анастасія виставляє його напоказ, та ще й у не найкращому світлі:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.