Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram знімками в білій відвертій сукні. Знаменитість похвалилася відкриттям чергового магазину власного бренду косметики KKW Beauty. Так, незвичайною "фішкою" магазину стали гігантських флакончики консилерів і помад, розвішані на стінах.

За 14 годин кадр зібрав майже 627 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті від дивного дизайну і почали навперебій робити компліменти і Кім, і магазину. Були і ті, хто розкритикував плаття Кардашьян, адже воно виглядає так, ніби пошито на кілька розмірів більше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше за іншу.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.