Днями в Токіо відбувся показ Dior. У першому ряду модного шоу було помічено чимало зірок, серед яких Кейт Мосс, Бела Хадід, Девід Бекхем, A$AP Rocky, Езра Міллер та інші.

Найбільше увагу громадськості привернула поява Девіда Бекхема і Белли Хадід. Так, глядачі нової колекції стали свідками несподіваної сцени - під час показу 22-річна модель намагалася загравати з 43-річним футболістом.

Цю інформацію повідомляє "VIVA".

Свідки нахабного флірту розповіли як це відбувалося. Всього кілька хвилин минуло з початку показу, як Хадід пустила в хід весь свій шарм і почала зваблювати Бекхема. Чари Бели не спрацювали, а всі спроби підкорити серце гарячого футболіста обернулися провалом. Спортсмен намагався ігнорувати увагу з боку моделі і навіть демонстративно відвернувся від дівчини.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники підозрюють, що поведінка Бекхема пов'язано як раз з їхнею попередньою зустріччю з Белою. Тоді зірки поруч сиділи на футбольному матчі в Парижі і, за словами свідків, були надто захоплені один одним. Подейкують, що така поведінка Бекхема всерйоз розлютило Вікторію Бекхем.

Нагадаємо, відомий британський футболіст Девід Бекхем порадував фанатів зворушливим фото в Instagram. Нещодавно знаменитість разом з донькою Харпер Севен відвідали каток, виставивши миле селфі. Так, тато і дочка поцілували один одного в губи.

"Скоро Різдво! Давайте кататися на ковзанах", - запропонував Бекхем. За 13 годин спільний кадр набрав майже 1,5 млн. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні почали розхвалювати трепетний зв'язок тата і доньки. Інші ж розкритикували фото, вирішивши, що це ненормально. Були і ті, хто зізналися, що хочуть бути на місці Харпер.