Багато років співак Вахтанг Кікабідзе ігнорував Росію. І ось тепер ЗМІ пишуть, що Вахтанг заспівав у Санкт-Петербурзі за 40 000 євро. Чи це правда, чи чергова плітка, щоб "потопити" зоряне ім'я? Адже тепер співати у агресора дуже соромно. Сам Вахтанг Кікабідзе, який нещодавно відсвяткував своє 80-річчя, ці чутки заперечує. Про те, що артист прилетів в РФ, пише російське видання StarHit.ru.

Артист перестав їздити в Росію, будучи обуреним збройним конфліктом у Південній Осетії в 2008 році. У столиці у ворога у нього повинні були бути ювілейні концерти, однак співак їх скасував. Він заявив, що при всій повазі і любові до російського народу, більше не може приймати їх нагороди і виступати.

"Я не можу до вас поїхати, тому що не хочу брехати. Мені неприємно співати там, де є люди, які мені неприємні. Мене сильно образили, коли я відмовився від ордена Дружби", розповідав артист.

Тепер журналісти заявляють, що таємно прилетів до Пітера співак за 40 000 євро виступив у ресторані "Шаляпін".

Коли журналісти зателефонували самому Кікабідзе, він намагався наполягати на тому, що не знає такого ресторану в Санкт-Петербурзі. Він вирішив змінити розмову. "Я вже десять років у Росії не був і не збираюся до вас. Приїжджайте краще до нас в Грузії, я досі даю концерти. І не тільки там", зазначив артист.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Цього літа Вахтанг Кікабідзе літав в Баку, де проходив фестиваль ЖАРА. Тоді його поява разом з молодою співачкою Софія Ніжарадзе викликала чимало шуму. Деякі говорили про роман між ними. "Вона моя співвітчизниця, мені приємно було з нею поспілкуватися. Обидва були в програмі, виступали, що ще там думати", розповів Кікабідзе.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", помер справжній автор пісень Кіркорова і Кікабідзе.

У понеділок, 22 жовтня, в Москві помер російський поет Володимир Дагуров. Про це повідомила прес-служба Центрального будинку літераторів.

"Клуб письменників ЦДЛ з сумом повідомляє, що 22 жовтня на 79-му році життя помер Володимир Геннадійович Дагуров, поет, давній та відданий друг, добрий і хороший чоловік", - сказано в повідомленні.

Дагуров пішов з життя на 79-му році життя. Пісні на вірші поета виконували Вахтанг Кікабідзе, Валерій Леонтьєв, Філіп Кіркоров і Михайло Шуфутинський.

Нагадаємо: "Хай живе Вільна Україна" – легендарний співак Вахтанг Кікабідзе зворушливо підтримав нашу Батьківщину.

Кікабідзе дав ювілейний концерт в Батумі на якому звернувся до українців