Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, на якій вона позує на сцені, і анонсувала свій виступ в Україні.

Свою фотографію Лорак не підписала, проте залишила два хештеги: "скоро" та "інтер". Це може говорити про те, що артистка виступить у Києві на проросійському телеканалі Інтер, або вже виступила, а скоро відбудеться трансляція концерту. На знімку співачка позує у неприродній позі з витягнутою вгору рукою, в якій тримає мікрофон.

Для виступу на Інтері Ані Лорак вибирала сріблястий блискучий костюм з брюками і маленьким піджаком, під яким у неї коротенький топ. Волосся артистки розпущене, а на обличчі, мабуть є макіяж. На її ногах чорні босоніжки на високому товстому підборі.

Шанувальники Ані Лорак не залишилися байдужі до цих фотографій і почали активно їх коментувати. Так, багатьом сподобався знімок, тому в коментарях їй пишуть компліменти. Але є і ті, кому образ Лорак не до душі, шанувальники пишуть, що вона сильно схудла, а з її обличчям щось сталося, адже воно вже не таке, яким його звикли бачити. Швидше за все, Ані просто постаріла, адже їй уже 40 років.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фрагмент шоу "Вечірній Ургант", гостею якого вона стала. Так, в ролику Ані Лорак розповідає глядачам путінського Першого каналу про телевізійну версію її концертного шоу "Діва", яку покажуть на цьому самому каналі. Артистка закликає російських глядачів включати телевізор в наступну суботу і дивитися її виступ.

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".