Поки представники європейського важкого металу бадьоро матюкаються в адресу Росії, представники діаметрально протилежного стилю з самої Росії розмірковують над ідеєю участі в новорічних “Блакитних вогниках”. Ідея на перший погляд екстравагантна, але, тим не менш, вона виходить не від самих реперів, а якраз-таки від представників влади. Зокрема, голова комітету Державної думи по фізичній культурі, спорту, туризму і у справах молоді Михайло Дегтярьов запропонував російським реперам, які нещодавно брали участь у зустрічі в Держдумі, внести, так би мовити, свіжий струмінь у звичну атмосферу традиційних російських новорічних шоу, що рік за роком демонструють глядачам одні і ті ж "рідні" особи, поки у Києві знімають кліпи світові зірки.

Пропозиція ця, що характерно, з'явилася у Дегтярьова після заяви одного з реперів, Роми Жигана, про те, що аудиторія міцно укорінених у “Блакитних вогниках” артистів вже давно поступається за кількістю аудиторії реп-виконавців.
“Я не думаю, що хтось із цієї півнячої кодли зараз готовий зібрати 35 тисяч чоловік, в "Олімпійському", який-небудь там Кіркоров, Моїсеєв” - заявив репер, що вже встиг, на кшталт засновників цього музичного стилю, “відмотати термін”.

Саме це, судячи з усього, і наштовхнуло Михайла Дегтярьова на блискучу ідею. "Тому у мене народилася пропозиція як у голови комітету: напишу листа Костянтину Ернсту, Добродееву, у всі великі телерадіокомпанії з пропозицією у всіх так званих, не будемо називати колір, вогниках, дати час талановитим реп-виконавцям. Показати країні вашу творчість", - запропонував він рэперам.

Тобто, якщо дивитися в суть питання, Михайло Дегтярьов широким дружнім жестом запросив реперів приєднатися до тих, кого ці репери тільки що охрестили “півнячої кодлой”. І мабуть, цю суть вловили деякі виконавці. Наприклад, репер Птаха, який відразу відмовився від участі в подібному проекті.

Ідея Дегтярьова цілком може знайти відгук як серед самих реперів, (чия аудиторія, помітимо, суттєво зменшилася останнім часом), так і серед керівництва російських телеканалів. У цьому випадку експеримент може вийти забавним, враховуючи схильність багатьох російських реперів до тюремно-кримінальної лірики і декларовану несумісність з представниками ЛГБТ, особливо настільки яскраво вираженими, як той же Борис Моїсеєв. З іншого боку, хто знає “загадкову російську душу” - можливо, спрацює тяжіння протилежностей?

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, наречені деяких реперів не завжди користуються одягом

Як раніше повідомляв "Знай.иа" названо Топ-10 пісень цього року

Також Знай.иа" писав, за що не люблять Росію