Як ми можемо помітити, Аліна Гросу постійно знаходиться в пошуку себе. У цьому ми можемо переконатися не так з її музичних робіт, як судячи з її зовнішності. Вона досить часто експериментує з іміджем, образами, зачісками і вбранням.

Однак іноді її стилісти настільки стараються над ї образом, що в результаті шанувальники навіть ледь упізнають Аліну на фотографіях.

"Я тут незвичайна якась", - саме так підписала серію нових знімків сама Аліна.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Здавалося б, нічого незвичайного: плаття до підлоги темно-зеленого кольору, зібране на потилиці волосся, стильний макіяж ... Однак дійсно, на нових фото Гросу виглядає дуже незвично, і про це свідчать численні коментарі, які залишили під фото фоловери.

Шанувальники вважають, що Аліна на нових фото використовувала дуже багато фотошопу, і через це виглядає неприродно, скоріше, як лялька.

"Занадто багато фотошопу, мало Аліни",
"Ти на цих фото з цим макіяжем виглядаєш на 30-35 років. Більше натуральност"- пишуть передплатники Аліни.

Схоже, що скандальна українська співачка, яка активно будує свою кар'єру в Росії, нарешті зрозуміла, що рухається кудись не туди. "Бджілка" вирішила щось змінити.

Кардинальні зміни Аліна Гросу вирішила розпочати з відмови від свого імені. Так, нещодавно артистка зробила гучну заяву, зазначивши, що Аліни Гросу більше немає, оскільки тепер вона взяла новий псевдонім.

"Аліни Гросу більше немає! Вона залишилася в кіно. У музиці тепер тільки GROSU", - повідомила співачка.

Нагадаємо, Аліна Гросу вирішила кардинально змінити своє життя

Як повідомляв портал Знай.ua, Гросу розбурхала фанатів новою яскравою фотосесією

Також Знай.ua писав, розпусна Аліна Гросу презентувала психоделічний кліп.