Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, знову вирішила порадувати своїх шанувальників новими фото. Цього разу співачка опублікувала у своєму Instagram фотографії зі знімального майданчика, адже буквально нещодавно Гросу випустила новий кліп на пісню "Найки".

Виконавиця зізналася, що зйомки в серіалах віднімають у неї основний час. "На репетиції залишалося не так багато часу, тому всю хореографію доводилося розучувати ночами", – зізналася співачка. У ролику Гросу та її балет з'явилися в масках з led-лампами.

Саме фотографії з закулісся зйомок нового кліпу Аліна Гросу представила в своєму Instagram. А трохи раніше на її сторінці з'явився і сам кліп, який вона презентувала. На фотографіях співачка позує в чорному відвертому вбранні, яке схожий на боді, але з коротенькою спідничкою і прозорими рукавами.

"Космічні дівчатка і наші #Найки, просто кайфую від цієї роботи. Хто захотів так само станцювати – не соромтеся – кидайте відоси з хештегом #ятанцуювбелыхнайкэйр. Всі обов'язково подивлюся, розцілую вас повітряними поцілунками і звичайно, придумаю вам приз за кращий танець", - підписала фото Гросу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

А шанувальники почали коментувати. Треба сказати, що деякі з користувачів помітили схожість кліпу Гросу з кліпом виконавиці Ciara на пісню Level up. "Крута пісня, хороший кліп", "Ну навіщо?! Навіщо було копіювати образ Ciara з кліпу Level up? Я розчарована, хоча пісня подобається", "Люблю", "Крута", "Не дуже", - пишуть фоловерів в коментарях.

Нагадаємо, Гросу присвятила пісню незнайомцю, фанати ламають голову. Щоб підігріти інтерес до нової пісні, яку вона в цей момент записує, співачка запропонувала підписникам вгадати ім'я людини, яке згадується в композиції.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що у "вулик" бджілки Гросу залетів одружений чоловік.