Відома українська телеведуча Ольга Фреймут поділилася з шанувальниками ідеальним селфі.

Як видно, декретна відпустку, в якій Фреймут пробула кілька місяців, пішла їй на користь. Ольга набралася сил, ідей і тепер радує шанувальників не лише виходом нової книги та цікавими шоу, але й чудовим зовнішнім виглядом.

Ольга Фреймут любить, щоб все було ідеально. А ще їй подобається демонструвати стильне вбрання і робить це вона досить часто і з великим задоволенням. Однак, вбрання вбранням, але складно не відзначити нев'янучу красу телеведучої, дивлячись на її селфі.

Днями Ольга поділилася новим фото, зробленим у машині. І це селфі можна назвати ідеальним. Нічого, здавалося б, незвичайного. Крім сяючого вигляду, завдяки якому під знімком з'явилися купа захоплених коментарів на адресу зірки. І це не дивно, адже мама трьох дітей виглядає справді розкішно!

Ольга Фреймут не любить розкривати подробиці свого особистого, і хоча телеведуча уже понад два роки має статус заміжньої дами, шанувальники дуже мало знають про її сімейне життя

Однак днями Фреймут "привідкрила завісу" і разом із чоловіком, директором "Нового каналу" Володимиром Лагойком, дала спільне інтерв'ю для журналу "Viva!". Телезірка зізналась, що саме вона була ініціатором стосунків з чоловіком, і розказала, що для неї найцінніше у стосунках.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Фреймут написала нову книгу, яку присвятила чоловікові.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фреймут розповіла, ким вона була і які "непрестижні" професії опанувала до скандального шоу "Оля".

Також Знай.ua писав, у соцмережах з'явилося фото української телеведучої Ольги Фреймут без макіяжу і стильного образу, до якого всі звикли.