Співачка Гайтана напередодні Нового Року вирішила показати світу свою чарівну однорічну доньку. Дівчинка по імені Сапфір-Ніколь викликала бурю радості й захвату в Мережі у ніжній новорічній фотосесії разом зі знаменитою мамою. Шанувальники відзначили, як свіжо і доглянуто виглядає Гайтана, незважаючи на турботи материнства. І що дівчинка перейняла яскраву екзотичну зовнішність мами і росте такою ж красунею – це теж оцінили фоловери.

На фотографії Гайтана позує в розкішній білій сукні з мереживами і шифоновими рукавами. Це плаття дуже схожа на весільне. На руках вона тримає крихту Сапфір-Ніколь, яка, як і мама, одягнена в біле плаття. Волосся дівчинки зав'язане в хвостик з білим бантом.

"Я вдячна всьому, що відбувалося в моєму житті…Адже все це готував мене до зустрічі з тобою" – зворушливо написала артистка.

Гайтана шалено пишається і захоплюється своєю дочкою, про що свідчать численні пости співачки в Інстаграм. Очевидно, що артистка успішно поєднує блискучу музичну кар'єру і щастя материнства, ніж може послужити прикладом для багатьох мам.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Раніше Знай.uа писав, що в нових "Танцях з зірками" Бабкін, Гайтана і Кароль зійдуться на одному паркеті.

Компанію Юрію Горбунову на зоряному балконі складуть ще чотири зірки. Це відбудеться в неділю, 11 листопада на чвертьфіналі оновленого проекту "Танці з зірками".

цього разу зіркові пари приготували по 2 танцювальних номери. Родзинкою даного випуску стане живий музичний супровід.

У цьому випуску проекту на паркет вийдуть Тіна Кароль, Сергій Бабкін, Гайтана та інші, а пари станцюють під живі виступи найпопулярніших зірок українського шоу-бізнесу.

Нагадаємо, Оля Полякова повертається в "Танці з зірками". Під час кожного ефіру проект може покинути пара танцюристів.

Як повідомляв Знай. ua, найяскравіші моменти десятого ефіру "Танці з зірками", було гаряче, як ніколи. За участь у шоу змагалися шість зіркових пар.

Знай. ua писав, що восьмий ефір "Танців з зірками" розбурхав українців. Після глядацького голосування було вирішено повернути в проект пару Денис Берінчик та Катерини Білявською.

Нагадаємо, "хлопці, не будьте ідіотами" – Бред Пітт відверто розповів про свої стосунки і шлюб з найкрасивішою жінкою в світі Анджеліною Джолі і визнав свої помилки. Своїм досвідом актор поділився з усіма чоловіками світу, щоб ті не повторювали його "косяків".