Компанію Юрію Горбунову на зоряному балконі складуть ще чотири зірки. Це відбудеться в неділю, 11 листопада на чвертьфіналі оновленого проекту "Танці з зірками".

На цей раз зіркові пари приготували по 2 танцювальних номери. Родзинкою даного випуску стане живий музичний супровід.

У цьому випуску проекту на паркет вийдуть Тіна Кароль, Сергій Бабкін, Гайтана та інші, а пари станцюють під живі виступи найпопулярніших зірок українського шоу-бізнесу.

Ігор Ластівчин з Ілоною Гвоздьовою виконають самбу, а другим танцем фокстрот під виступ Сергія Бабкіна з піснею "Забери". Артистка Michelle Andrade разом з Женею Котом станцюють енергійний хіп-хоп і танго у супроводі ALEKSEEV з піснею "Океанами сталі". Актор Павло Вишняков і Юлія Сахневич на цьому ефірі покажуть глядачам шалений бродвейський джаз, а під виступ ONUKA з піснею "Місто" пара станцює ф'южн.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Іраклі Макацарія з Яною Заєць станцюють джайв, а після ліричний модерн під пісню Тіни Кароль "Не дощ". При цьому вибором Лесі Никитюк з Максимом Єжовим стане свінг, а контемпорарі вони станцюють під "Не йди" Гайтани.

Компанію беззмінному ведучому Юрію Горбунову на зоряному балконі на цей раз складуть відразу чотири зірки. На балкон вийдуть ведучі "Сніданку з 1+1": Руслан Сенічкін з Людмилою Барбір і Єгор Гордєєв з Нелею Шовкопляс.

Зірки будуть зустрічати їх на балконі, а також першими дізнаватися їх враження та емоції від оцінок, які будуть учасникам ставити судді проекту MONATIK, Катерина Кухар і Влад Яма.

Нагадаємо, Оля Полякова повертається в "Танці з зірками". Під час кожного ефіру проект може покинути пара танцюристів.

Як повідомляв Знай. ua, найяскравіші моменти десятого ефіру "Танці з зірками", було гаряче, як ніколи. За участь у шоу змагалися шість зіркових пар.

Знай. ua писав, що восьмий ефір "Танців з зірками" розбурхав українців. Після глядацького голосування було вирішено повернути в проект пару Денис Берінчик та Катерини Білявською.