На сцені концертного майданчика європейського рівня Stereo Plaza виступила улюблениця мільйонів - Onuka. Співачку обожнює не тільки українська, але й зарубіжна публіка.

Людей було дуже багато - підійти до сцени було досить складно. Про це повідомляє Інформатор, побувавши на нетривіальній події. Насправді, це дуже велика радість для будь-якого музиканта - коли до нього на виступ приходить дуже багато слухачів. А коли вони ще й знають пісні, підспівують і ловлять з ним "одну хвилю" - це найчистіший кайф. Адже погодьтеся, набагато важливіше відчути атмосферу концерту, ніж зняти пару зайвих відосіков в Instagram?

Головна фан-зона Stereo Plaza – це ідеальне місце для охочих бути в епіцентрі подій, поруч з улюбленим виконавцем на концерті. На концерті Onuka були і поціновувачі більш спокійного відпочинку - вони насолоджувались музикою у VIP-фан на другому ярусі. Звідти можна спостерігати за музичним шоу, підносячись над натовпом. VIP-зона має окремий вхід і бар. Шанувальники зайняли і місця за столиками – чудовий варіант для перегляду виступів артистів із максимальним комфортом.

Щасливі усмішки на обличчях слухачів з концерту і гучне підспівування просто неможливо було не зафіксувати на фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Кіркоров несподівано зізнався, чому заздрить Лорак. Російський артист зазначив, що "шоу-програма Лорак зібрала майже всі музичні премії і нагороди" і зізнався, що "навіть трохи заздрить" всім, хто зможе побачити концерт по телевізору.

Як повідомляв Знай.ua, Ані Лорак зробила приємно бідним російським шанувальникам, вони вже знемагають.

Знай. ua писав, що Шакіра вляпалася в гучний скандал, знаменита співачка підозрюється в несплаті податків на суму 14,5 мільйонів євро.