Відомий російський виконавець Філіп Кіркоров опублікував несподіване зізнання Ані Лорак. Відповідна публікація з'явилася в Instagram поп-співака.

Кіркоров розмістив анонс ролика шоу Ані Лорак "Діва" на КремльТВ і похвалив українську артистку, яка активно будує кар'єру в Росії за її досягнення.

Концерт Лорак будуть показувати на російському "Першому" каналі і про майбутню подію Філіп, який також є кумом Ані, написав у соціальній мережі. Він зробив співачці величезна кількість компліментів і голосно заявив, що її полюбили не тільки в РФ, але і у всьому світі.

"Могли б ми з Кароліною мріяти ще 10 років тому, після її срібної медалі на "Євробачення" 2008 року в Сербії і нехай навіть такого тріумфального успіху нашої Shady Lady, що так вдало і щасливо складеться у неї кар'єра в Росії, і так її полюблять тут і не тільки, у всьому світі полюблять, і на пострадянському просторі. І ця неймовірна щира любов глядачів приведе її до незмінним аншлагів по всій Росії", - заявив Кіркоров.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також російський артист зазначив, що "шоу-програма Лорак зібрала майже всі музичні премії і нагороди" і зізнався, що "навіть трохи заздрить" всім, хто зможе побачити концерт по телевізору.

Нагадаємо, вагітна фанатка відверто розповіла про секс з Кіркоровим. Фанатка заявляє, що носить під серцем трійню.

Як повідомляв Знай. ua, Лорак нарвалася на град незручних питань. Ані Лорак пообіцяла відповісти на найрізноманітніші питання, а фанати не стали соромитись.

Знай. ua писав, що Лорак приїхала в Київ тільки заради "Інтера": рівень "зради" зашкалює. Ані Лорак заінтригувала черговим виступом, однак це сподобалося далеко не всім.