Співачка Аліна Гросу поступово втрачає свою сценічну унікальність, прагнучи до стандартів краси, музичного формату і зрубати побільше грошей на своїх виступах. Так, головна "Бджілка" естради ранніх 2000-х, ця чарівна дитина, все більше пародіює інших виконавиць і стає зовсім не схожа на себе. Шанувальники стривожені, але нічого не поробиш – Гросу – найвірніша жриця богині Кон'юнктури і буде служити їй до кінця. А кінець, здається, вже близький.

Ніяк Аліночка не може визначитися, як хоче виглядати і чим займатися. Вона була брюнеткою з апетитними формами, то стала худорлявою блондинкою, то будувала кар'єру співачки, потім перекинулася на акторську сцену, а пізніше вирішила поєднувати і те, і інше. Але все ж більшість часу вона схоже витрачає на досить часті експерименти з іміджем, образами, зачісками і нарядами.

Проте іноді її стилісти переборщують і настільки стараються над її образом, що в результаті шанувальники навіть ледь дізнаються Аліну на фотографіях, які вона виставляє в Instagram. Так, на останньому знімку, яким "Вже-не-бджілка" поділилася з фанатами, вона постала повністю штучною, практично не одягненою і з косичками.

"А ми вже готуємося. Сьогодні один з останніх концертів під ім'ям Аліна Гросу. З нового року я — GROSU. І тут справа не просто у зміні псевдоніма/імені. Річ у стані душі і бажання творити нову історію. Я відкриваю наступну сторінку в своєму житті, яка буде чесною, щирою, справжньою і зрозумілою вам. Щоб ви впізнали мене краще, як людину:) А сьогодні чекаю вас в ТРЦ МЕГА (теплий стан) о 18:00 на ТНТ Music MEGA party, — підписала свій знімок Гросу, тепер схоже фанатам варто попрощатися зі співачкою і почати звикати не тільки до її нового імені, але і новим образам. Також судячи з напису це дуже хвилююча для неї подія".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Знай.uа раніше писав, що Аліна Гросу зробила щось з особою, шанувальники налякані.

Здавалося б, нічого незвичайного: сукня темно-зеленого кольору, зібране на потилиці волосся, стильний макіяж ... Проте дійсно, на нових фото Гросу виглядає дуже незвично, і про це свідчать численні коментарі, які залишили під фото фоловерів.

Нагадаємо, Аліна Гросу вирішила кардинально змінити своє життя

Як повідомляв портал Знай.uа Гросу розбурхала фанатів новою яскравою фотосесією

Знай.uа писав, що розпусна Аліна Гросу представила психоделічний кліп.