Популярний російський комік Максим Галкін показав, як син і дочка допомагають йому в роботі. Користувачі мережі зазначили, що на відео не вистачає мами дітей - співачки Алли Пугачової.

Ролик Галкін розмістив на своїй сторінці в Instagram. На ньому Гаррі і Ліза спритно наввипередки складають посуд в посудомийну машину.

На відео дітки вправно складають у неї тарілки і столові прилади, причому Ліза, як справжня артистка, робить це підтанцьовуючи. А Гаррі, як справжній маленький джентльмен, дістає таблетку порошку і зі знанням справи закладає її у посудомийку. Упоравшись з цією важливою справою, Гаррі і Ліза дякують мамі з татом за сніданок.

Користувачі мережі зазначили, що у Галкіна дуже милі діти. Але багатьом стало цікаво - де їхня мама, оскільки на відео з Лізою і Гаррі, що показує комік, Алла Пугачова з'являється не часто.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Молодці!!!!Супер діти!!!!", "Навіщо мама? є ж діти 👍", "Правильне виховання", "Гарік дуже самостійний, чоловічий характер відчувається - "Ліза, не треба, я сам повішу". Дітки правда диво", "Які молодці батьки …. гарне виховання !!! А діти просто розумнички , дай бог здоров'я та щастя всім !!!😍", "Вони завжди без мами, самотньо виглядають, як ніби окремо мама не з ними", Ось по-старому їм більше сподобалося б мити посуду. Бризки, піна, всі справи", - коментують користувачі.

Нагадаємо, таємницю Кіркорова розкрита: стало відомо, хто народив "поп-короля" принцесу. Фанати вважають, що дочка Кіркорову народила екс-солістка "Тату".

У Філіпа Кіркорова двоє дітей: дочка Алла-Вікторія і син Мартін. Їх народила сурогатна мати. Дочка Алла-Вікторія з'явилася на світ 26 листопада 2011 року, син Мартін - 29 червня 2012 року. Однак, хто саме народив дітей поп-короля російської естради, до цих пір залишається таємницею.

Як повідомляв портал Знай.ua, Філіп Кіркоров дуже трепетно привітав з днем народження свою давню подругу Ані Лорак.

Також Знай.ua писав, мережу струсонув грандіозний скандал з Галкіним та спермою Кіркорова.