Відомий репер Емінем представив новий відеокліп на пісню "Good Guy".

Трек був записаний спільно з исполнителницей з Канади Джессі Рейес. Виконання співаків зайшло любителям музики, і вже за кілька днів кліп набрав кілька мільйонів переглядів.

У кліпі розповідається історія хлопця і дівчини, роль яких виконують співаки. Вони скандалять, з'ясовують стосунки, б'ються. В результаті конфлікт закінчується вбивством. Дівчина хапається за ніж і вбиває улюбленого.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Далі все як в кримінальному фільмі. Дівчина ховає його тіло у мішок і риє могилу. У могилі вона лягає поруч з коханим.

Композиція "Good Guy" увійшла в альбом Емінема під назвою Kamikaze, який вийшов 31 серпня 2018 року.

Нагадаємо, Тіна Кароль - щира душа, віддана вдова, яка любить шовк і латекс

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Біографія Олі Полякової: що ховається під кокошником суперблондинки

Також "Знай.uа" писав, що Сексуальна Ана чері приміряла тільки ботфорти: дуже спокусливо

Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері в черговий раз похвалилася перед своїми передплатниками в Instagram своїм ідеальним тілом. Нещодавно знаменитість розмістила кадр з прогулянки в дуже пікантному вбранні. Так, дівчина приміряла на себе коротеньку чорну сукню, високі ботфорти і доповнила образ невеликим клатчем, рекламуючи популярний бренд одягу.